fbpx

WORKSHOPS

Jeg er så privilegeret at jeg til daglig lede workshopper af vidt forskellig varighed og karakter – alt lige fra to timer til forløb der strækker sig over to år. Det drejer sig om alt fra at skabe bedre lederskab, samarbejde, trivsel, større salg, mere innovation eller ændring af mindset.

I mine workshops dykker man ned i emnerne på en grundig og udforskende måde og jeg sørger for at inkludere deltagerne for at sikre den sunde interaktion og give plads til den naturlige tankestrøm af spørgsmål og forundring.

Mens mine peptalks fungerer som et frisk pust, skaber mine workshops en dybere og mere virkelighedsnær forståelse for emnerne. Resultatet er, at deltagerne i højere grad vil huske og anvende de redskaber de modtager og implementere dem i deres rutiner efterfølgende.

Alle forløb skræddersys virksomhedens behov. 

PEPTALKS

Mine peptalks er en kombination af ekspertise, god energi og praktiske øvelser. Formålet er at skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø og ultimativt de bedste resultater for virksomheden.

Mit kernefokus er den sunde kommunikationskultur, som danner fundamentet for stærke relationer og arbejdsglæde. Et sådant fundament former motiverede medarbejdere med overskud til ansvar og nye udfordringer – motiverede medarbejdere er resultatskabende medarbejdere.

Gennem en uformel, humoristisk og aktiverende foredragsstil bliver deltagerne inkluderet på deres niveau og modtager desuden en række konkrete, brugbare redskaber.

Med sin altid inspirerende kombination af teori og hands-on værktøjer bliver deltagerne sendt hjem med viden om, hvordan man præsterer optimalt og holder sig mentalt sund på rejsen.

COACHING

I coachingen har vi fokus på det hele menneske – hvis du gerne vil skabe professionel succes af den langtidsholdbare slags, så kræver det, at du trives og udvikler dig både privat og professionelt.

Jeg hjælper dig med at skabe succes inden for de rammer og forventninger, du bliver mødt med. Jeg hjælper dig til at få endnu større succes i det job, du allerede har, eller hjælper dig med at blive klar til at præstere på et højere niveau ved evt. nyt job/
ansvarsområde.

TEAM COACHING

Der kan være forskellige grunde til at vælge teamcoaching; et ønske om at afdække og frisætte dit teams potentiale, en konkret opgaveløsning der kalder på et højere niveau af teamwork, hjælp til at tackle konflikter og styrke samarbejdet i teamet osv. Forskellighed i et team er forudsætningen for succes – og det er dét, vi skaber i samarbejde med teamet.

VIRKSOMHEDSPAKKE

Den attraktive arbejdsplads. Der kan være mange årsager til, at den enkelte medarbejder har brug for coaching. Sæt mental sundhed og udvikling højt på dagsordenen i din virksomhed ved at give alle medarbejdere mulighed for at få hjælp og sparring til at trives og udvikle sig, når behovet opstår.

 

Fra de efterhånden over 400 kursister hos os, lyder en typisk tilbagemelding: Jeg vil bare udtrykke min store begejstring for dette kursus og i særdeleshed Johns måde at undervise på. Det var super godt, inspirerende og utroligt morsomt. Jeg har fået enormt meget med mig.

Karina Lauridsen, Kommunikations- og marketingchef, Boligkontoret Danmark
UPGRADE tog os med på en rejse i det personlige lederskab, og Julie faciliterede på aller bedste vis. Julie er imødekommende, tilstedeværende og kompetent med en fin fin humor og et stort glimt i øjet. Formår at få alle til at bidrage.

Connie Mikkelsen, Afdelingsleder, EUC Sjælland
… kompetente undervisere - professionelt med et tvist af hygge og sjov. Kun rosende ord om kurset som helhed.

Vita Riis Pedersen, IT koordinator, SK Forsyning A/S
På alle niveauer formår Upgrade at ramme plet. Vil du gerne opleve spændende og anderledes kurser? Så er du i sikre hænder hos UPGRADE.

Jonas Schultz Thygesen, Afdelingsleder Jura & Forhandling og HR, Haderslev Kommune
UPGRADE har en særlig evne til at engagere, begejstre og involvere vores medarbejdere. Det er lige det, vi har ledt efter.

Per Lausen, Adm. direktør / CEO, Eldorado A/S
Previous slide
Next slide

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at tage kontakt og få et uforpligtende tilbud