fbpx

JULIE DALBERG

Telefon: +45 23 63 65 60

OM JULIE

Julie er kendt for at inspirere og transformere både mennesker og kulturer.

Med en baggrund som leder har Julie arbejdet hands on med social- og psykologisk kapital samt ledelse og præstationer – alt sammen med fokus på at få high performance & trivsel til at gå hånd i hånd og skabe tydelige resultater. Julie ved, hvad der driver mennesker og giver dem modet til at turde mere.

Julie er uddannet og trænet af verdens førende eksperter indenfor mentaltræning, performance coaching, ledelse og forandringer.

I dag arbejder Julie som ledelsesrådgiver, underviser, mentaltræner og coach for ambitiøse mennesker og virksomheder. Gennem foredrag, workshops og coaching hjælper Julie mennesker til at se og forløse deres fulde potentiale og viser vejen til et mere harmonisk arbejds- og privatliv med udgangspunkt i mental sundhed og personligt lederskab.

Julie fungerer som sparringspartner og rådgiver for topledere i både det private og offentlige – og er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og underviser. Hun er kendt for hendes hands-on strategier, konkrete værktøjer og resultater.