fbpx

TAG DEL I FÆLLESSKABET OG SKAB MOMENTUM I DIT LIV

PLATFORMEN FOR DIG, DER ØNSKER AT HOLDE DIG MENTAL SUND, SPIRITUELT NÆRET OG ENERGIFYLDT – BÅDE PRIVAT OG PROFESSIONELT. 

Med online medlemskabet får du hjælp til at holde dig opdateret indenfor de nyeste værktøjer indenfor:

 • Ledelse og performance 
 • Mentaltræning og sundhed
 • Coaching
 • Spirituelt lederskab, intuition og meditation 
 • Business boost

Basic

1 Account
kr 79
Måned
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • List emne
 • List emne

Premium

5 Account
kr 279
Måned
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • List emne
 • List emne
 • List emne
 • List emne
Popular

Platin

10 Account
kr 1997
Måned
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
Resultaterne taler for sig selv. Jeg har aldrig før oplevet et menneske, der mestrer performance hacking og som samtidig har kontakt til den spirituelle verden. Den kombination er helt unik og årsagen til at man opnår succes hurtigere og mere effektivt med Julies hjælp. Så hvis du er fan af life-hacks, har store ambitioner og ønsker at blive den bedste version af dig selv både privat og professionelt - så er Julie det perfekte match!

Manou Messmann, Neuropsychological Brandingekspert
Stor anbefaling herfra! Julie er en inspirerende kvinde! En kvinde med bl.a. styrke og power og hun smitter helt vildt! Du får en langt større bevidsthed om dig selv og muligheden for at udvikle dig helt ekstremt.

Gina Marchwinski, Actress
Julie tog os med på en rejse i det personlige lederskab, og Julie faciliterede på aller bedste vis. Julie er imødekommende, tilstedeværende og kompetent med en fin fin humor og et stort glimt i øjet. Formår at få alle til at bidrage.

Connie Mikkelsen, Afdelingsleder, EUC Sjælland
Én ting er min virksomheds vækst - men en helt anden er min egen personlige vækst! Julie er noget af det mest unikke jeg nogensinde har mødt! Hun er skarp, straigth to the point og uden dikkedarer. Hendes kombination af konkrete værktøjer og dyb intuition, er helt specielt. Hun transformerer dig og din business på en hardcore og super feminin måde. Ingen lige findes. Tak fordi du altid ser mig. Tak for den virksomhed jeg har skabt og det menneske jeg er blevet, i samarbejde med dig.

Anja Nielsen, Powermind Academy
Julie Dalberg er en af de coaches, hvor hendes ord siver ind. Fantastisk energi, som smitter! Hun fortæller, hvordan du bliver handlekraftig ift. ens drømme.

Nivetha Balasubramaniam
Previous slide
Next slide

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg får det brugt? 

Er der overhoved noget fællesskab online? 

Hvad koster det mig? 

 

SOM MEDLEM HAR DU MANGE FORDELE

VIDEN

1 månedlig online MasterClass der viser dig, hvordan du holder dig mentalt sund, spirituelt næret og energifyldt. PREMIUM-medlemmer får også gratis adgang til forløbet Momentum, der på 6 uger hjælper dig godt i gang, og PLATIN-medlemmer inviteres med til Upgrade bootcamp, der på 12 uger hjælper dig til større vækst.

SPARRING

Som nyt PREMIUM-medlem får du tilbud om 45 minutters sparring med Julie Dalberg.

NETVÆRK

Som PREMIUM-medlem får du efter 3 måneders medlemskab invitation til vores live workshops. Her kan du møde, netværke og vidensdele med andre medlemmer – både i Kbh og i Jylland.

INSPIRATION

Du får adgang til inspirerende talks, interviews og artikler med eksperter indenfor iværksætteri, ledelse, sundhed og spiritualitet. De arbejder alle med mennekser og vækst til daglig, og deler ud af deres best-practices og bedste råd til dig.

MEDLEMSRABAT

Som medlem får du unikke medlemsrabatter på 1-1 coaching, workshops, foredrag og uddannelser.

LIVE SESSIONS

Efter en måneds PREMIUM-medlemskab kan du deltage i de ugentlige Live Sessions med undervisning samt sparring med Julie Dalberg. Alle Live Sessions optages og ligges i vores arkiv, så du kan gense dem så ofte du vil.

DIN VEJ TIL MENTAL SUNDHED OG OVERSKUD

 Med et medlemskab får du det, der skal til, for at nå dit mål om at skabe et succesfuldt liv – både privat og professionelt.

Et liv, hvor du genererer energi, står stærkere i dig selv, flytter dit fokus fra begrænsninger til muligheder og begynder at se dine drømme blive til virkelighed!

Julie er fantastisk. Hun ser netop DIG og giver dig råd og vejledning til, hvad du skal gøre for at blive den bedste version af dig selv, som derved gør dig glad og powerful og dermed faktisk lever et liv, hvor du er ovenpå og ved hvordan, du skal tackle den modstand, du til tider føler. Så hvis du gerne vil være en vinder i det eget liv, så tag kontakt til hende

Frederikke Reinewald Therkelsen
Julie Dalberg har givet mig en indsigt i, ikke bare hvad jeg indeholder som menneske af styrker, men også i hvad jeg kan være og blive. Hun givet mig sindssygt meget tro og viljestyrke, og jeg ved at ved arbejde, og god energi, kan man nå rigtig rigtig meget. JEG KAN ANBEFALE JULIE TIL ALLE DER VIL FREM I LIVET, finde ud af mere om sig selv, éns svagheder, og hvor man skal arbejde med sine egne styker, for vi er jo for delen alle sammen forskellige, og dét er noget Julie også ligger stor vægt i og sætter stor pris på, og dét er egentlig ligeledes noget vi alle burde gøre.

Ida_Marie Bæk TL
Julie er skarp, dedikeret, engageret, super inspirerende og motiverende.

Anja Helmbæk Host, Leder
Julie er grundig, dygtig og hamrende professionel. Hun mestrer kommunikation i dets videste udstrækning og hun formår at formidle værktøjer såvel som fokus- og udviklingspunkter. Julie skal have mine aller bedste anbefalinger

Mille Carlsen
Julie har et helt vildt overblik og forstår at stille skarpt på det det handler om. Hun er skarp, tydelig og fordømmer ikke.

Cita Jans
Previous slide
Next slide

SÅDAN FUNGERER DET

Lige så snart du har tilmeldt dig, får du tilsendt login til det eksklusive online univers med alle de fordele, som dit medlemskab giver adgang til.

Vi hjælper dig derefter godt i gang med at få værdi af alle fordelene.

JULIE DALBERG

Julie Dalberg rådgiver og underviser til daglig ledere i forbindelse med at få trivsel, effektivitet og resultater til at gå hånd i hånd. 

Julie er desuden partner i virksomheden UPGRADEIT og fungerer som sparringspartner og rådgiver for topledere i både det private og offentlige – og er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og underviser. Hun er kendt for hendes hands-on strategier, konkrete værktøjer og store resultater.